Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing voor alle bezoekers en gebruikers van de Eibenstock website.

Aansprakelijkheid
Deze website wordt met zorg bijgehouden. Veeneman b.v. besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk en compleet maken en houden van de website. Het kan echter voorkomen dat deze site niet geheel actueel is of dat er informatie foutief of incompleet is weergegeven. Aan de inhoud van de site kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden in welke vorm dan ook.

Privacy
Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen er al het mogelijke aan doen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Copyright
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat, zoals teksten, afbeeldingen, logo’s en merknamen berusten bij Veeneman b.v. Het is gebruikers van deze website op geen enkele wijze toegestaan om ( al dan niet voor commerciële doeleinden ) informatie van deze website te kopiëren, verzenden, verspreiden of te verwerken zonder schriftelijke toestemming van Veeneman b.v.