Eibenstock, kwaliteitsmachines sinds 1919

Eibenstock nieuws

Veeneman BV is sinds de jaren zeventig de exclusieve importeur van het Duitse A-merk Eibenstock voor Nederland. Steeds meer bedrijven zijn overtuigd geraakt van de kwaliteitsmachines die Eibenstock produceert. Zo is bijvoorbeeld de Swinko mixer (Powered by Eibenstock) niet meer weg te denken bij de Stukadoor en tegelzetter. Maar ook de betonslijpers, diamantboren en steenzaagmachines vinden steeds vaker hun weg naar tevreden klanten.

Om nog meer eindgebruikers te bereiken en te voorzien van de juiste informatie heeft Veeneman besloten een geheel eigen website te lanceren, uiteraard onder de naam www.eibenstock.nl.  Steeds meer bedrijven zoeken en vinden hun informatie via het web. Voor Veeneman is het  een logische stap geweest om hierin mee te gaan en een duidelijke informatieve website te lanceren.

U koopt uw machine uiteraard het liefst via de Eibenstock dealer, en mochten zij deze onverhoopt niet op voorraad hebben dan verzenden wij de machine z.s.m. vanuit ons centrale magazijn te Apeldoorn.

Is er bij u (nog) geen dealer in de buurt, geen probleem. Veeneman zal uw order dan zelf gaan afhandelen voor de geldende prijzen zoals vermeld op deze website.

Uiteraard zullen wij u via dit medium op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van Eibenstock, maar wilt u direct geïnformeerd worden over de laatste nieuwtjes, acties en promotie activiteiten, en nieuwe dealers,  meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Share this Post!

About the Author : Lucas


0 Comment

Related post